Господин Васил Божков, който избяга в Дубай, е обвиняем за 18

...
Господин Васил Божков, който избяга в Дубай, е обвиняем за 18
Коментари Харесай

Тома Биков: Божков, Златев и Банев са архитекти на икономиката на България

 " Господин Васил Божков, който избяга в Дубай, е обвинен за 18 закононарушения, измежду които има и престъпни, се пробва да си построи политическа отбрана и да влезе в политиката, където не  му е мястото “, съобщи пред бТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" И Българска социалистическа партия споделят: Давайте да вкараме тематиката в Народното събрание. Да си пристигна и да си даде доказателствата, каквито има “, сподели той и добави: " Васил Божков няма място в политическия спор, само че и Румен Радев го споделя, че му има по – огромно доверие “.

" Да не превръщаме Васил Божков в Г.М. Димитров, в политически заточеник “, прикани депутатът. " В момента страната има потребност от консолидация и ние се опитваме да го създадем това, а Българска социалистическа партия се доверява на господин Божков “, съобщи Биков и подсети, по какъв начин Българска социалистическа партия били не запомнили да сложат в Закона за хазарта лотариите преди години.

" Уж законът бил написан еди по какъв начин си, а след това 700 млн. лева дължи и отиде в Дубай “, възмути се Тома Биков. " Всеки може да се опита да излъже страната, само че значимото е да се види. 700 – те милиона не знам за какво в този момент са видени. Ама са видени. Това 30 години не се е случвало “ сподели той.

На въпрос за какво ГЕРБ не е видяла всичко за толкоз години, Биков отговори:

" Защото е нужно време една страна да се изправи против хората, които са архитекти на стопанската система – Божков, Златев, Бобокови, Баневи, Маневи “.

" Надявам се да пристигна време разделно, а не да пристигна Божков у нас “, сподели още той. " Искал да се върне в Родината. Ами да пристигна! Да заповяда! Чакат го всички с отворени прегръдки “, завърши Тома Биков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР